TV4 missade sända världsrekord

Under gårdagen hölls XL-galan i Globen där ett flertal stora namn tävlade i olika friidrottsgrenar. Evenemanget sändes i TV4 under kvällen, men man visade dock inte hela galan, då man tog avbrott bland annat för att visa nyheter. De som då tittade på programmet på TV4 missade tack vare denna miss då ryska Jelena Isinbajeva satt ett nytt världsrekord i stavhopp på 5.01. Att detta var en miss var det många som ville påpeka.

Under kvällen var det flera av våra stora friidrottsstjärnor som twittrade vilt om den stora missen. Bland annat skrev Carolina Klüft ”Nu rasar jag. De visar inte sista hoppet!!! Va fan!!!” och trestegshopparen Christian Olsson ”Skandal!!! Friidrottshistoria skrivs på högsta nivå och ni går till nyheter…Vad sysslar ni med???”.

De enda svenska tv-tittarna som inte missade hoppet var de som hade abonnemang på TV4premium som då slapp reklamavbrott och liknande. Även TV4:s egen sportjournalist Johan Edlund yttrade sig om missen. ”Världsrekord av Isinbajeva. 5.01. Och då sänder inte vi….”, skriver han.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *