Träna in hösten

När det nu börjar bli lite småkyligt ute både på kvällar och mornar så är det många som kanske tvekar till att ta sitt träningspass utomhus. Men att stänga in sig på ett gym är inte någonting som passar alla. Som tur är så finns det en mängd olika träningsformer att prova på och det r nästan bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan aktivera dig med.

– Besök din lokala simhall och ta dig an några längder. Simning är en träningsform där hela kroppen får jobba och den kan även utföras tillsammans med en vän.
– Prova något nytt pass. Bara för att man besöker gymmet så behöver inte detta innebära att köra själv på maskinerna, utan det finns ofta ett gäng olika pass som man kan boka in sig på.
– Att träna hemma är ett alternativ som vissa väljer. Köp hem en yogamatta, hantlar och en pilatesboll och du är redo att köra igång!
– Att aktivera sig via tv-spel är även det en möjlighet. idag har de flesta spelkonsolerna möjlighet till att spela rörelsestyrda spel och man kan jobba upp ett ordentligt flås med dessa. Prova till exempel Zumba eller Nike Fitness som är spel speciellt utvecklade just för den som träna hemma.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *