Spelare byter lag både på is och gräs

fotboll,ishockey 1 juli 2011 | 0 Comments

Just nu är det fritt fram för spelare att byta lag både inom europeisk fotboll och NHL-hockey då transfermarknaderna öppnades idag. Detta kan betyda att många spelare byter klubb och kanske blir det så att det finns nya lag som kommer att slåss i toppen av ligorna till kommande säsong.

Inom hockeyn i USA är Dallas stjärnspelare Brad Richard en av de mest eftertraktade spelarna på marknaden. Ett lag som visat stort intresse för Richard är inga mindre än NY Rangers, som nyligen gått ut med att de ska sälja ut sin nuvarande lagkapten Chris Drury för ca 3 miljoner dollar. Kan detta betyda att Brad Rickard blir Rangers nye lagkapten om köpet går igenom?

Inom fotbollen ser det också ut som att ett visst lag visat lite mera intresse än andra. Manchester City har redan köpt upp förre detta Arsenal-spelaren Gael Clichy och rykten säger att de även är intresserade av ytterligare en Arsenal-spelare, nämligen Samir Nasri. Att kampen mellan de två engelska klubbarna redan är hård vet vi om, men vad händer nu om City köper upp flera av Arsenals största spelare?

Leave a Reply