Federer vinnare av Stockholm Open

Inte helt oväntat så var det Roger Federer som vann finalen i Stockholm Open. Efter en timme och tre minuters spel slog han in matchbollen, som betydde vinst. Schweiziska Federer slog ut sin motståndare Florian Mayer med med 6-4, 6-3 i finalen, och vann i och med det sin 64:e ATP-titel, och gick då om vår svenske tennislegend Björn Borg på listan utav flest vinster.

Senast Federer spelade i Stockholm Open vad år 2000, då han åkte ut relativt tidigt. ”Då var jag en långhårig tonåring. Mycket har hänt sedan dess. Jag är glad att jag kom tillbaka. Jag har njutit under turneringen och publiken har varit underbar”, säger han. Nu kommer det troligen inte dröja lika länge tills han är tillbaka i tävlingen. “Jag brukar komma tillbaka för att försvara mina titlar”, säger Federer till Aftonbladet.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *