Bettingvinster

spel 3 mars 2014 | 0 Comments

När man håller på med odds och betting så är det säkert både underhållningen och de stora vinsterna som lockar. Vadhållning har ju visat sig kunna ge riktigt höga vinster historiskt sett, så det är inte alls fel att satsa på odds och betting om man vill bli rik. Är det de riktigt stora vinsterna som man är ute efter så är det framförallt fotboll och trav som man ska satsa på.

Bettingvinster på fotboll
Ett av de mest populära, men också ett mycket vinstrikt sportspel när det gäller fotboll är Stryktipset. Vill man ha stora vinster så ska man satsa på att få många rätt på Stryktipset. Man har en fördel ifall man är fotbollsintresserad och har koll på de olika lagen som brukar finnas med på Stryktipskupongerna. För att kunna vinna så krävs det att man har minst 10 rätt, men som med de flesta andra spel så vinner man mer pengar ju fler rätt man har. 13 rätt är det bästa man kan ha och eftersom det är så pass svårt att få 13 rätt på Stryktipset så lanserade Svenska Spel en slogan för några år sedan som säger: 13 rätt är respekt! De högsta vinsterna på Stryktipset har legat på omkring fem miljoner vardera fram tills för fyra år sedan. Då var det en ensam vinnare som fick 7 miljoner kronor. Året därpå vann en annan ensam vinnare 10 miljoner kronor!

Bettingvinster på trav
Trav är en spelform som funnits länge i Sverige och genom åren så är det många spelare som har blivit miljonärer genom att pricka rätt på vilken häst som kommer först över mållinjen i travloppet. En spelform som har visat sig vara väldigt vinstrik är Harry Boy. Det är faktiskt fler än 60 svenskar som har blivit miljonärer bara under 2000-talet på just Harry Boy. Faktum är också att åtta av de högsta vinsterna dessutom har gjorts med spelalternativet Flex Harry, den spelvariant där datorn plockar ut vilka hästar man ska satsa på. Det innebär att man inte ens behöver ha särskilt stor koll på travvärlden och ändå så kan man vinna stora pengar. Då behöver man dock förlita sig på turen. Men överhuvudtaget så är Harry Boy ett bra sätt att få chans till stora bettingvinster och det roliga med Harry Boy är också att även små insatser kan ge stora vinster.

Leave a Reply