Att hålla sina nyårslöften

Tips 25 januari 2013 | 0 Comments

Nytt år, nya möjligheter är det ju många som brukar använda sig av. När klockan slår tolv den sista december brukar många se det som en start på någonting nytt. Många väljer att införa nya rutiner i livet för att till exempel gå ner i vikt, äta bättre, stressa mindre eller liknande. Någon kanske har dom mål att under året få sitt drömjobb eller helt enkelt bara byta jobb. Att göra det kan vara en riktig utmaning och kanske ett alternativ om man känner att livet bara rullar på i samma takt som alltid. Vissa kanske istället har tänkt att de inte ska shoppa så mycket som de tidigare gjort. Detta kan man bestämma sig utifrån en mängd premisser, såsom att man vill spara pengar eller att man vill tänka mer på miljön.

Jag har personligen inte några direkt hårda krav på mig själv inför det nya året. istället ska jag se till att leva livet fullt ut och ta vara på den tid man får. Till exempel ska jag försöka att inte alltid hamna framför tv:n när jag kommer hem från jobbet, utan se den tiden mer som en belöning efter att jag gjort de saker som jag måste få gjort under dagarna.

Har ni några nyårslöften som ni jobbar på? Hur går det för er?

Leave a Reply